0046 4097 2210, 0046 704680660

Kosmetisk Tatuering

Mikrobladstekniken, även känt som japanska-metoden, microblading eller rakbladstekniken är en den senaste metoden för att fylla i ögonbrynen. Detta är en kosmetisk tatueringsmetod för mikropigmentering som kan utföras utan utrustning. Goochie har utvecklat en genial rakhyvel som skapar vackra ögonbryn på en gång. Dess skapta hår är fina, sylvassa så att ingen kan skilja dem från de äkta ögonbrynen.

Proceduren går ut på att göra små, tunna skärningar i huden för att föra in pigment i huden. Resultatet syns omedelbart och varar från 2 till 4 år. Proceduren tar ca 2 timmar att utföra och är helt smärtfri. Pigmenten som används i denna metoden har utformats för att matcha din naturliga färg och helt och hållet smälta in.

Till en början så framstår ögonbrynen som mörkare men bleknar markant under två veckors period därför måste man göra en touch-up efter tre veckor eftersom det är svårt att förutspå hur pass väl huden bevarar färgpigmenten.

Priser: Microblading metod (manuell) 3000 SEK
1 st återbesök ingår i priset inom 4 veckor

Viktigt att tänka på dagarna innan:
1. Att inte sola eller använda solarium

2.Inget intag av alkohol 2 dagar innan (högre risk för blödningar)

3. Att inte inta blodförtunnande medel eller medicin innehållande acetylsalicylsyra

4. Att inte utföra laserbehandlingar

kosmetisk_tatuering_480x320

Vår klinik specialiserar sig primärt på hårborttagning, men erbjuder också andra kosmetiska behandlingar inklusive Restylane, Botolinum Toxin och kosmetisk tatuering.

Boka en konsultationstid