0046 4097 2210, 0046 704680660

Restylane

Restylane behandlingar – enkelt och säkert

Vare sig ditt behov är att föryngra huden, jämna ut rynkor eller framhäva ansiktets konturer eller läppar har Restylane produkten som får dig att se bra ut och må bra. Det ger omedelbara och långvariga, estetiska resultat. Resultaten av en behandling med fillers som Restylane syns omedelbart – och eftersom behandlingen är icke-kirurgisk blir återhämtningstiden minimal så att du snabbt kan återgå till ditt vanliga liv.

  • Rynkor och linjer
  • Läppar
  • Ansiktskonturering
  • Hudföryngring

Restylane slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden. Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 10 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen. Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en  hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Fasta låga priser på Restylane

Män och kvinnor Mängd Pris
Restylane 0.5 ml 2000 SEK
Restylane 1 ml 3200 SEK

Fördelar med Restylane

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader. Effekten och säkerheten hos fillers som  Restylane har också bevisats i många kliniska studier.

Vår klinik specialiserar sig primärt på hårborttagning, men erbjuder också andra kosmetiska behandlingar inklusive Restylane, Botolinum Toxin och kosmetisk tatuering.

Boka en konsultationstid