0046 4097 2210, 0046 704680660

OM KLINIKEN

Wibergkliniken är en skandinavisk privatägd klinik för skönhet och välbefinnande. Vi har specialiserat oss på kosmetiska behandlingar med de senaste och säkraste behandlingsmetoderna. Vi lägger stor vikt vid professionellt kundbemötande och erbjuder branschens bäst utbildade personal med åtskilliga års erfarenheter. Alla behandlingar utförs av specialistläkare, sjuksköterskor eller hud- och laserterapeuter som genomgår löpande fortbildningar. På Wibergkliniken lägger vi mycket tid på kunderna. Vi informerar om behandlingsförloppet och vilket resultat som kan förväntas, samt vad det kommer att kosta före varje behandling. Diskretion prioriteras här och vi tar bara emot kunder med förbokade tider. Tidsbeställningarna planeras så att det inte uppstår några väntetider och vi erbjuder kunden exklusiv behandling. Med andra ord behandlar vi endast en kund åt gången.

Frågor och svar om hårborttagning

Är det säkert?
Ja, hårborttagning med laser är en av de mest välkända och dokumenterade kosmetiska behandlingarna. Laserteknologin som Wiberg använder finns dokumenterad i en rad forskningsartiklar. Wiberg är den första kliniken som introducerat tekniken i Skandinavien, men den är känd av hundratusentals nöjda kunder i andra delar av världen där behandlingen tagits i bruk efter att FDA godkänt tekniken 2005.
Finns det biverkningar?
Man kan uppleva en liten rodnad som försvinner efter en mycket kort tid. Tack vare DualChill™ och IN-Motion™ teknologin, finns inte längre biverkningar som brännskador och smärta.
Är det nödvändigt med fler behandlingar?

Det är nödvändigt med flera behandlingar för att avlägsna alla hårsäckar.

Hur lång tid mellan behandlingarna?

Intervallet mellan behandlingarna är individuellt beroende på genetiska faktorer. Det vanligaste intervallet är dock 8-12 veckor.

Kommer håret att växa ut igen?

Nej, när hårsäcken är avlägsnad kan det inte växa nytt hår där igen.

Erbjuder ni någon garanti?

Ja, vi kan garantera att behandlingen fungerar. Både teori och praktik har bevisat behandlingens effektivitet.
Det handlar uteslutande om att bestämma behandlingens styrka för varje enskild kund. Behandlingen anpassas efter kundens hårfärg, hudfärg och hårets täthet. Vi gör en grundlig förundersökning och förklarar behandlingen för kunden steg för steg.

Graviditet och hårborttagning?

Behandlingen ger inga biverkningar som påverkar graviditet eller amning.

Vad behöver jag göra före en behandling?

Före en behandling skall du se till att området du önskar behandla är renrakat.
Du skall inte använda pincett, vax eller liknande senare än 6 veckor före behandlingen.
Det är viktigt att hålla en god hygien inför en intim behandling.

Frågor och svar kring restylane

Vad är restylane?

Restylane är en produktserie för kosmetiska behandlingar i ansiktet. Produkterna är utvecklade för att ta bort oönskade rynkor och används även till kontinuering och hudföryngring.
Restylane är en gel baserad på stabiliserad hyaluronsyra. Hyaluronsyre (HA) är ett ämne som finns naturligt i kroppan. Gelen injiceras i huden.

Vad är fördelarna med restylane?

Restylane är en av världens mest beprövade metoder och är en enkel och effektiv skönhetsbehandling. En behandling som ger resultat med det samma och verkar i upp till ett år.
Med Restylane får du ett naturligt resultat som inte påverkar ditt ansiktsuttryck och du har själv kontroll över ditt utseende.

Frågor och svar kring Botox behandlingar

Vad är Botox?

Botox är en av hörnstenarna i den moderna kosmetiska världen och har ersatt kirurgiska ingrepp som innebär betydligt högre risker och längre läkningsprocess.
Botox® består av Botulinum A toxin. Ämnet har använts sedan 1980 och användes primärt av ögonläkare för att åtgärda skelning och ofrivilliga spasmer i ansiktet.
Senare under 80-talet började Botox® användas till kosmetiska behandlingar och idag är injicering av Botulinum toxin den populäraste bland kosmetiska behandlingar i USA.

Botox eller Azzlure?

Botox och Azzlure är båda varumärken som innehåller Botulinum A toxin. Det finns idag många producenter av Botulinum A toxin.

Kan Botox® användas vid behandling av dynamiska rynkor?

Rynkor i pannan och över näsan kan få dig att se bekymrad, trött och äldre ut, liksom kraftiga rynkor vid ögonen.
Botox® kan även användas för att ta bort många andra ålderstecken.

Hur fungerar Botox?

Vid behandlingar med Botox® hämmar man nervimpulserna till de muskler som orskakar rynkorna, så att de slappnar av och huden slätas ut, och de oönskade   rynkorna förminskas eller  försvinner helt.
Resultatet blir ett yngre och friskare utseende. När det gäller mycket djupa rynkor går det att kombinera Botox® med en filler.

Ett yngre och levande ansikte?

Behandling med Botox® ger dig inte ett uttryckslöst ansikte när du behandlas på Wibergkliniken. Hos oss är du i professionella händer.

Hur länge varar effekten av en Botoxbehandling?

Behandlingen når full effekt efter ett par dagar och varar sedan i 3-6 månader.
Vid upprepade behandlingar varar effekten längre och längre eftersom muskeln tröttas ut.

Finns det risk för biverkningar vid användning av Botox®?

Botox® är ofarligt och ämnet bryts ned helt av kroppen och sköljs sedan ut. Som vid andra injektionsbehandlingar kan lokal smärta infinna sig och blåmärken kan synas de första dagarna.
I mycket sällsynta fall (<1 %) kan kan det uppstå symptom i form av hängande ögonbryn, huvudvärk, synrubbningar, torra ögon. Dessa symptom är dock inte permanenta.

Vår klinik specialiserar sig primärt på hårborttagning, men erbjuder också andra kosmetiska behandlingar inklusive Restylane, Botolinum Toxin och kosmetisk tatuering.

Boka en konsultationstid